نحوه خوردن استیک

طرز خوردن استیک؛ یک مشکل بزرگ؟!
ممکن است تا به حال به این موضوع دقت کرده باشید که گاهی استیک را در ظرف مخصوص استیک که ظرفی است از جنس چدن سرو می‌کنند. در واقع جریان این ظرف از این قرار است که خود استیک به اضافه دورچین آن داخل این ظرف چیده شده و به روش‌های مختلفی پخته می‌شود. پس هنگام سرو استیکی به روش گفته شده، ظرف آن باید بسیار بسیار داغ باشد.

اگر ظرف چدنی استیک شما داغ نبود میتوانید نتیجه بگیرید که استیک بعد از گرم شدن در این ظرف قرار گرفته است. یعنی احتمال دارد که استیک شما را قبلا پخته باشند و فقط هنگام سرو آن را گرم کنند. چنین استیکی ممکن است در هنگام تکه تکه کردن به سمت دیگر اتاق پرتاب شود!!

هنگام خوردن استیک مهم‌ترین نکته ایمنی است!! تعجب نکنید؛ ظرف چدن ظرفیت گرمایی بالایی دارد. اگر استیک شما را با ظرف چدن داغ سرو می‌کنند، مراقب باشید که تا اواسط غذا دستتان به هیچ وجه به ظرف برخورد نکند. در غیر این صورت یک یادگاری سوزناک برای شما به جا خواهد گذاشت(مثل یادگاری ۸ سالگی من!!)

به همراه استیک معمولاً دو چیز سرو می‌شود: یکی سس آن و دیگر مخلفات دور آن؛ که بسته به نوع استیک متفاوت‌اند و همچنین نحوه سرو آنها نیز در هر رستوران متفاوت است.
بعد از سرو غذا، اگر سس استیک جداگانه سرو می‌شود احتمال دارد که تند باشد. تکه‌ای از دورچین غذا را با چنگال بردارید و با احتیاط کمی سس روی آن بمالید. بعد، اگر مایل بودید آن را به غذایتان اضافه کنید.
هیچ وقت تکه غذای خود را داخل ظرف سس نزنید. بهتر است اگر قاشقی داخل سس نیست، یک قاشق کوچک درخواست کنید و به تکه‌هایی که می‌خواهید میل کنید سس بزنید.
به همه غذایتان یک جا سس نزنید. مخصوصاً در میهمانی‌های رسمی. همچنین همه استیک خود را از همان اول کار تکه تکه نکنید. این کار مخصوص کودکان است که مادرشان برایشان غذا را تکه تکه کند!!
برای استیک معمولاً یک چاقوی خاص سرو می‌شود. حتماً از آن چاقو برای بریدن استیک استفاده کنید چرا که چاقوهای دیگری که سر میز هستند مطمئناً توانایی مقابله با استیک را ندارند!!

بریدن استیک
برای بریدن استیک ابتدا نگاهی به بشقابتان بیاندازید. از تکه‌ای که به گوشه‌بشقاب نزدیک نیست شروع کنید. حتماً متوجه شدید که چرا!! بخش‌هایی که خیلی از مرکز بشقاب فاصله دارند ممکن است با فشار به استیک، بشقاب از سمت دیگر بلند شود و خطرات احتمالی زیادی در پی دارد!

پس برای امنیت بیشتر به این موضوع توجه کنید که جایی که می‌خواهید استیک را از آنجا ببرید جایی امن از بشقاب باشد.

 

منبع: سرآشپز نادیا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *